28 December, 2010

SSR Type C for Sale!!! Just for RM900



SSR Type C RS . 4×100
16″ x 7
Offset 40
Ready stock

Location : Kelana Jaya, Petaling Jaya

Call/Sms : 0135449973 – Angin


23 December, 2010

Seludup dadah dalam badan

Dadah-dadah yang telah dijumpai di dalam anggota badan manusia. Macam mana ko telan pun, polis dapat detect jugak. Jangan la ko risau k..hahahaha...




20 paket dadah disembunyikan di dalam kolon manusia. Eeee..geli aku..



Dadah diletakkan di bawah lidah



Bawah lidah



Di dalam kolon (tali perut laaaa...)




100 paket kokain dalam perut orang ni




Cuba menyeludup kokain di bawah lidah beliau.




9 paket kokain telah dijumpai.








2nd Anniversary 2010 (16th December 2010)

Salam semua.
17hb - 19hb Disember haritu aku pergi berjumpa dengan si kenit di Singapore.
Aku dan si dia nak celebrate 2nd Anniversary la lebih kurang camtu. Firstly, aku sampai Singapore lambat dan kesian tengok muka si kenit ni muncung panjang sampai boleh buat ikat riben..hehehe...(sori my dear)..

Lepas aku sampai dan ambil dia di Couseway Point, aku terus gerak pergi makan mee rebus di P&Z Mee rebus. Lazat dan enak berkrim.. Tapi rasa mee rebus di Singapore ni ada beza sikit berbanding dengan mee rebus di Melaka. Rasa dia ada macam mee Jawa pun ada..Manis2 camtu la rasanya. Ok, lepas dah melantak semua, aku dan kenit ni terus cari hotel untuk lepak selama 2 malam...WOW!!! Semua hotel fully booked and Congrates to u angen...hahaha...Sapa suruh tak book awal2...Cari punye cari hotel di sekitar Bugis, dapat la jumpa satu hotel ni..dan terus stay sana dengan harga $258..terus kopak duit aku beb...hahahaha..Tak ape la,sekali sekala je...


Dapat je hotel aku terus hantar si kenit ni ke Tampines. 1st Time aku naik MRT kat Singapore ni. Ape yang aku boleh kata, MRT dia lebih luas dan panjang. Hehe. Memang panjang gaban la. Stesen dia pun agak high tech jugak la kalau nak compare dengan Malaysia. Ada 3 storey bawah tanah untuk naik tren diorang ni. Escalator plak gaban punye laju. hahaha.... Dah2.. Lepas hantar dia dan berjanji untuk jumpa di tempak letak basikal di MRT Station Tampines. So, aku pun terus pulang ke hotel di Station Bugis.

Perut dah kenyang, hotel dah ade, katil dah tunggu....Apa lagi nak ditunggu lagi..Terus aku landing hingga esok pagiHabis untuk hari pertama aku di Kota Singa ini..Bye2..ini ada gambar untuk korang tatap la yea..








16 December, 2010

Happy 2nd Year Anniversary to Angenz n Babyzaza

Happy Anniversary Dear.....
Just can say ONE word.
I JUST LOVE MY BABY.


These are a few picture when and where our 1st time meeting be hold.(my english sucks.)

Aku duduk bersama dengan si kenit saya di kerusi yang banyak2 di belakang tu.(maaf,guna gambar dari internet je...sebab gambar asal ada dalam hardisk lama)

1st time duduk minum teh bersama parents si kenit di sini..huhuhu...cuak beb..sampai kiub gula yang gua letak dalam teh pun,gua tak kacau..terus minum..last2 kt atas tawar,kt bawah je manis...telan je time tu beb....gigil kot..hahaha....

15 December, 2010

Malaysia VS Vietnam 2-0 (Bukit Jalil)

Aku lepak di Syed Bistro Kelana Jaya je untuk menonton Malaysia VS Vietnam.
Come on Malaysia!!!
You can do it.!!!
Yeay!!
Malaysia menang 2-0


Sambil update blog dan Facebook..hehehe..

Another 4 hours and 30 minutes!!

Lagi 4 jam dan 30 minit sebelum 2tahun...hehehe...
Love my kenit ni.

Inka Cristie - Rela

video

Tak ubah berbunga lalang
Rendahnya pandanganmu
Padaku yang amat memerlukan

Kegersangan sekeping hati
Mengharapkan setitis embun
Agar basah rindu ini

Aku yang terbiar
Sejak mula lagi
Biar ku merintih
Puas ku berduka

Ku hanya mampu berserah
Berserta doa harapan
Ubahlah haluan hidup ini

Demi cinta yang menyala
Kurela menggenggam bara api
Demi kasih yang mengharum
Sungguh aku rela

Biarpun pada pandangan
Seperti bunga yang layu terbuang
Namun kau pasti tahu
Semua kerna
Aku masih lagi setia padamu
Puas ku menangis seumpama pengemis

Ku hanya mampu berserah
Berserta doa harapan
Ubahlah haluan hidupku ini


Story Mory...

Ada banyak lagi cerita-cerita menarik ingin aku kongsikan dalam blog ni..Inilah yang mampu aku balas kerana dah lama sangat aku tak update blog aku ni..hehe..

Training di Kelantan II

Salam,
Pada 24-26 November lepas, buat pertama kalinya aku telah menjejakkan kaki aku di Bumi Kelantan. Aku dah janji nak masukkan gambar2 dalam post aku sebelum ni iaitu "Training di Kelantan". Semua aku masukkan dalam entry kali ni. Harap semua ok dengan kehadiran gambar2 ini..hehehe... Aku memang tak pernah pergi lagi ke negeri Cik Siti Wan Kembang ni. Aku rase teruja jugak la kerana aku tak pernah rase nk ke sini dan last2 skali dapat jugak aku datang ke sini. Ni gambar aku kt dalam flight.



Dimulakan aku bersarapan pagi bersama-sama staff TM Kelantan di Kedai Selera Daun Pisan, berhampiran dengan Pengkalan Chepa (aku tak tau la apa name kawasan ni). Sampai je kt kedai ni, terus die kate "pergi la pilih lauk dan makan nasi tu.."
Dalam hati aku cakap "nasi?pagi2 dah makan nasi?...susah aku nk berdiet kt kelantan kalau camni ni..."hahahaha....Last2 aku pergi la pilih lauk-pauk dan ambil nasi dagang yang masih belum pernah aku rase selama ni..
Nasi dagang bersama boss aku (Kak Mas)






Ini pula antara gambar2 makan dan tempat2 yang aku lawati sepanjang aku di Kelantan


Pasar Siti Khadijah
Suasana di luar Pasar Siti Khadijah
Sempat Empat di tengah2 banda Kota Bharu (depan Parkson)




Nasi ni memang terbaik la..harga RM4.50 je...kurang asam punye harga..ayam ni dia potong 4 je kot..hahaha...sedap dan amat2 mengenyangkan..hehe..

Di sekitar muzium Kelantan (pagi2 buta sebelum pergi beli keropok di Pasar Siti Khadijah)



Signboard pun jawi kt sana. hehehe..

Gambar lawatan sambil belajar..hahahaha...





Sekian saja coretan aku di kelantan ini

Didie with SSR Type C RS

Salam semua
Dah lama aku tak update blog aku ni.
harini aku nk letak la yang aku skarang ni baru je pasang rim baru ke atas keretaku yang comel iaitu Didie (Goldie)..Jangan marah haaa..
Aku dah pun masukkan rim baru kt Didie ni, tapi belum cukup complete rasenye sebab masih belum masukkan spring yang sesuai untuk size rim tersebut. Diharapkan agar ada la duit selepas ni untuk aku masukkan spring dan menjadikan Didie kelihatan lebih comel.
Ini adalah antara gambar2 yang sempat aku ambil time hari pertama aku masukkan rim baru ke atas Didie (13.12.2010)....
Aku masukkan Didie dengan SSR Type C RS...Murah je kalau nk comparekan dengan harga original.hehehe...