17 June, 2008

kawan...



Susah bg kite sume nk daptkan kawan yg btul2 boleh "sekepala" ngn kite ni...
Aku x pernah kene dipulaukan sebelum ni...tp setelah aku blaja di U aku ni selama3 tahun,baru aku kenal manusia ni macam mane..bukan semua manusia kt dunia ni kite boleh percaya,even awek korang sendiri...ko mane tau belakang korang,awek korang buat ape..kite xpernah tau kalau kite btul2 percayakan orang yg kite sayang tu...tetiba ko dpt tau yg die stil lg berhubung ngn orang lain...ish2...merapu lak aku...
Actually arini aku nk cerita pasal KAWAN....aku ade sekumpulan kawan yg benar2 aku percaye sampai sekarang ni...aku xpernah ada rasa was2 dengan diorang ni sbb aku dah kenal diorang ni lame la...dari dajah 1 lg aku kenal diorang ni..mmg btul2 1 kepala la ngn aku...bez gile hangout ngn ddiorang ni...name mmber2 aku,salim,nawi,kery,piee,mamat,emy,dilah....kitorang mmg slalu hanout same2..
aku respek la ngn kawan2 aku ni...susah senang mmg kitorang akan same2...even pasal hal yg privacy pun kadang2 kitorang kongsi same...mmg bez la lepak ngn diorang ni...hehehehe...kawan sehidup semati la camtu...

inilah kawan aku yg btul2 aku syg...lastly...


Aku kite akan tetap bersame sampai bile2..!!!

3 comments:

  1. kalau ada kawan pompuan yang cun2 best la

    ReplyDelete
  2. AnonymousJune 18, 2008

    tul la...nikwn semua jantan...carilh kawan awek yg cun.....nama pun KAWAN....susah senang sesama...hahahaha

    ReplyDelete
  3. ceh...
    btul gak tu...nnt aku carik la kawan pompuan lak..susah nk cari ni..

    ReplyDelete