22 March, 2012

H I D U P

As Salam semua..


Dah lama sangat aku tak update blog aku ni....Kehidupan aku sejak dua menjak ni agak kucar-kacir sikit...maklum la banyak projek dan masalah dalaman yang aku hadapi sekarang ni... Korang semua camne?(bertanya walaupun aku tau tak ada follower tegar kat dalam blog aku ni)...hahaha...

Ape la yang baru dalam hidup aku skarang ni?banyak sangat yang baru, sampai aku susah nk ceritakan kat korang semua...aku pun bukan yang jenis memberitahu masalah aku pada public atau sesiap...lebih gemar simpan dan senyap je..macam member aku cakap.."muka ko nampak macam xorang tak ade masalah je angin..." Orang boleh cakap aku tak ada masalah, tapi hati di dalam ni tiada sorang pun yang tau..

Kecewa?mmmm....ntah la..teman hidup?...ntah laaa...aku tak tahu ape yang perlu aku buat skarang ni..aku tak pasti ape yg perlu aku buat..aku tak kuat nk buat semua2 tu...hati aku?itu sendiri pn aku tak tau camne perasaannya...adakah aku heartless skarang?aku perlu camtu sebab aku telah pernah dikecewakan dan maybe kerana aku perlu menjaga keluarga aku...akulah yang menjadi abah, abang dan juga waris kepada adik2 dan mak aku dalam family..


Kalau aku nk lupakan pasal kekecewaan aku tu boleh tak?boleh la kan?aku lebih gemar ragbi-ing je skarang ni (bak kata kawan aku Yazmin...semua benda die nk "-ing"kan...cth:burger-ing, broga-ing...hahaha..). Aku lebih suka melepaskan segala kekecewaan aku dalam ragbi....Takkan ada orang yang tau aku melepaskan segala kemarahan aku dalam game tu. Takkan la referee nak marah aku kalau aku tackle orang tu sampai jatuh dalam game ragbi kan?Dah memang adat permainannya camtu..sebab tu aku lebih suka bermain ragbi..skema plak ayat2 aku arini..sebab dah lama sangat aku x update kot..

Skarang ni aku join team STORMS. Team dari budak2 gombak dan area selayang...hebat2 diorang ni..aku ni kategori yang memuhkan corumn je...masih belum cukup hebat untuk dikatakan seorang "star" dalam team ni..Passion?Tu memang passion aku sebab aku sangat happy buat benda ni...tak tau ape pun yg aku buat,aku akan tetap suka ragbi...sayang ragbi lebih dari diri aku sendiri..(sebab aku rela sakit2 badan sebab main ragbi)

aku pun xreti nk mengarut sangat ni..
sampai kita ketemu dalam entry akan datang yea..thanks guys.

2 comments:

  1. AnonymousMay 08, 2012

    Nak jadi follower tegar boleh?

    ReplyDelete
  2. boleh2...silakan beb..ahaha

    ReplyDelete